ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання Комітет Верховної Ради України з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва

12 грудня 2022 року   о 12:00

Онлайн-засідання

 

1. Про затвердження пропозицій до Плану законопроектних робіт на 2023 рік.

2. Про проект Закону про ратифікацію Рамкової угоди між Урядом України та Урядом Турецької Республіки про співробітництво в сфері високих технологій, авіаційній та космічній галузях (р. № 0161, КМУ).

3. Про проект Закону про вихід з Угоди про порядок вирішення спорів, пов'язаних із здійсненням господарської діяльності (р. № 0162, КМУ).

4. Про проект Закону про вихід з Конвенції про передачу осіб, які страждають психічними розладами, для проведення примусового лікування. (р.  № 0168, ПУ).

5. Про проект Постанови про внесення змін до додатка до Постанови Верховної Ради України "Про перелік, кількісний склад і предмети відання комітетів Верховної Ради України дев’ятого скликання"(р. № 8136, Завітневич Олександр Михайлович та ін.).

 

Міжпарламентська співпраця

 

6. Про утворення депутатської групи ВРУ з міжпарламентських зв’язків з Республікою Кенія.

7. Про затвердження координатора з проведення організаційних зборів депутатської групи ВРУ з міжпарламентських зв'язків з Князівством Ліхтенштейн.

8. Про зміни у керівному складі депутатської групи ВРУ з міжпарламентських зв’язків з Королівством Данія.

9. Про візит народного депутата України В. Галайчука до м. Стокгольм (Королівство Швеція) у період з 3 по 7 грудня 2022 року з метою участі у заходах об'єднання міжнародних парламентарів United for Ukraine (U4U).

10. Про візит народного депутата України А. Задорожного до м. Мілан (Італійська Республіка) у період з 8 по 16 грудня 2022 року з метою участі в роботі робочої групи з опрацювання питання про створення спеціального міжнародного трибуналу щодо злочину агресії проти України.

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку